неділю, 18 лютого 2024 р.

Відбувся туристичний форум "Тернопільщина вражає"


16 лютого відбувся туристичний форум "Тернопільщина вражає".

Мета заходу – популяризація Тернопільщини, завдяки використанню внутрішнього туристичного потенціалу поєднаного з унікальними особливостями крафтового виробництва, фермерства, садівництва.

З вітальним словом до учасників звернувся Тернопільський міський голова, Голова Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Сергій Надал:

«До початку епідемії коронавірусу та повномасштабного вторгнення Тернопіль входив у десятку найбільших туристичних міст України. Лише у 2019 році наше місто відвідало понад 2 млн громадян. Однак всі ці події внесли свої корективи у туристичне життя. Багато працівників цієї сфери стали військовими і волонтерами. Туристів замінили внутрішньо переміщені особи, хостели та готелі стали прихистками для тисяч переселенців, – зазначає Сергій Надал. – Сфера туризму напевно одна із тих, що найбільше постраждала за ці роки. Але вона втрималась і почала адаптуватись до нових умов життя. Тому дякуємо сьогодні усіх підприємцям, які продовжили працювати, реалізувати нові ідеї, сплачувати податки, давати робочі місця і зарплатню. Дякуємо усім, хто щодня долучається до підтримки та допомоги нашим воїнам. Спільно наближаємо нашу перемогу».


Під час заходу представники громад Тернопільської області ділились успішними кейсами у сфері туризму, зокрема своїми успіхами поділились: Тернопільська, Збаразька, Теребовлянська, Бережанська та Залозецька громади. Кращою практикою діяльності ТІЦ поділилась Дрогобицька громада (Львівська область).
Учасники обговорили виклики, які з'явились у туристичній сфері під час війни та планували повоєнне відновлення після нашої перемоги.


Організатор - Олена Года, PR Media Company.

Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України виступило партнером заходу.







Немає коментарів:

Дописати коментар