суботу, 23 лютого 2019 р.

Ігор Гірчак виступив у ролі експерта на Форумі «Залучаємо ресурси – розвиваємо громаду»


22 лютого у м.Тернополі відбувся форум «Залучаємо ресурси - розвиваємо громаду».
Команда Тернопільського РВ взяли участь у Форумі. Виконавчий директор, консультант з місцевого економічного розвитку Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак виступив у ролі експерта на заході.
Учасники Форуму дізнались про особливості роботи з інвесторами (“Інвестор у громаді – міф чи реальність? Хто допоможе залучити інвестора?”), міжнародними фондами (“Фонди та міжнародні програми допомоги – джерело ресурсів чи головної болі?”) та організаціями технічної допомоги. “Інвестор у громаді – міф чи реальність? Хто допоможе залучити інвестора?” і “Фонди та міжнародні програми допомоги – джерело ресурсів чи головної болі?”.

Спікерами заходу виступили: Володимир Василевський, директор Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області, інвестиційний менеджер та Качурівська Оксана, начальник Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації.

Після теоретичної частини, учасники закріплювали отримані знання розробляючи та презентуючи проекти. Ігор Гірчак, був одним із трьох експертів, котрі коментували, давали рекомендації проектам, котрі напрацювали учасники Форуму.
“Проект дав нам можливість обмінятись досвідом з іншими громадами. Також велике дякую кваліфікованим тренерам, які на конкретних прикладах пояснили роботу донорських організацій та методику написання інвестиційних проектів“, коментує учасник проекту Ткачук Ігор, начальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Шумської міської ради.

Захід відбувся у рамках проекту: «Децентралізація в дії: підтримка дорожніх карт для місцевих громад» організованого ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад" (керівником якого є консультант з правових питань Тернопільського РВ АМУ Максим Черкашин) у партнерстві з Тернопільським регіональним відділенням Асоціації міст України, Агенцією регіонального розвитку в Тернопільській області АРРТО за підтримки Посольства Великої Британії в Україні.









Немає коментарів:

Дописати коментар